„Орлићи“ крупним корацима ка ЕП, надиграна и Јерменија

Јерменија – Србија 0:1. Млада репрезентација Србије савладала је Јерменију у петом мечу квалификација Групе 7 и остварила пету победу и крупним корацима иде ка Европском првенству. Наредни ривал наше селекције је Гибралтар, тај меч је на програму 23. марта наредне године.

Пет од пет, „орлићи" имају максималан учинак после првог круга квалификација. Наша селекција заузима прво место у Групи 7 са 15 бодова, пет више од другопласиране Русије.

После победе над Аустријом пре неколико дана, млади репрезентативци Србије остварили су још једну победу у гостима. После одличне игре надиграна је селекција Јерменије. Стрелац јединог поготка био је Лутовац у 53. минуту сусрета.

Квалификације за Европско првенство се настављају следеће године, а наша селекција први меч игра 23. марта 2018. године као гост против Гибралтара.

Ток меча:

13.53 – Крај меча. Млада репрезентација Србије савладала је Јерменију са 1:0.

13.12 ГОООЛ! Србија води против Јерменије са 1:0. Стрелац је Лутовац у 53. минуту.

13.05 – Почело је друго полувреме.

12.50 – После првих 45 минута, нема голова у Јеревану.

12.04 – Почела је утакмица младих репрезентација Јерменије и Србије у квалификацијама за Европско првенство у Италији и Сан Марину.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво