Јужна Кореја проверава снагу "Орлова"

Репрезентација Србије, после победе над Кином, игра у уторак против Јужне Кореје на азијској турнеји. Меч можете гледати у директном преносу на нашем Првом програму од 12 сати, као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Српску репрезентацију, уз дужно поштовање Кини, очекује у Улсану квалитетнији противник. Јужна Кореја девети пут заредом игра светско првенство у фудбалу, предвођена феноменалним Соном, чланом Тотенхема.

Пре четири дана, Јужна Кореја је победила Колумбију са 2:1.

Србија, коју ће поново водити, за сада, вршилац дужности селектора Младен Крстајић, наступиће у измењеном саставу у односу на меч са Кином. 

"Ми у свакој утакмици идемо на победу. Биће измена у саставу и играчи су уморни од пута, противник је јако квалитетан али ћемо дати све од себе на том мечу", каже Крстајић.

Прилику ће, као и у мечу са Кином, добити млади играчи.

"Добро функционишемо. Истина,променило се много тога, раније је то 'старији - млађи' било израженије, сада смо сви исти, на истој таласној дужини. Добар је однос а то је најважније. Види се поштовање од стране млађих играча, а ми смо ту да им својим искуством, а многи од нас су ту скоро десет година, помогнемо како би се брзо и лако уклопили. Момци су јако коректни, све прихватају, види се њихова велика жеља да напредују у сваком смислу", рекао је Иван Обрадовић.

Он је са репрезентацијом Србије већ играо против Јужне Кореје пре шест година.

"Имају заиста добре играче, прва звезда им је Сон из Тотенхема. Сећам се да смо 2011. године изгубили резултатом 2:1. Играју доста високо, имају добар пресинг, веома су упорни. Неће нам бити лако, али уколико будемо имали приступ као да је у питању квалификациона утакмица, онда неће бити проблема", оценио је Обрадовић.

Утакмица у Улсану почиње у 12 сати, директан пренос је на нашем Првом програму, а можете га гледати и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара