Крстајић: Против Кореје теже него против Кине

Вршилац дужности селектора фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић и капитен Бранислав Ивановић поручили су да очекују знатно тежи меч против Јужне Кореје од дуела са Кином.

"Желим да се захвалим на гостопримству домаћинима у Јужној Кореји. Јуче смо имали један тренинг и спремни дочекујемо меч. Јужна Кореја је показала да има одличан квалитет и да се заслужено квалификовала на Светско првенство. Очекује нас тежи меч него у Кини", изјавио је Крстајић, а преноси сајт ФСС.

Он је сада већ давне 2000. године играо против Кореје, а сада ће други пут седети на клупи као селектор, након успешног дебија у Кини 2:0.

"Желимо да одиграмо одговорно и да на терену спроведемо неке од идеја које већ увежбавамо. Наравно, циљ нам је да направимо и што повољнији резултат. Знамо да се можда домаћин прибојава наших високих играча, а то би заиста могла да буде једна од наших предности у овој утакмици", истакао је Крстајић.

Капитен Ивановић, који би против Кореје требало да одигра 100. меч за репрезентацију, истиче да ривал има сјајан тим и да српски тим оцекује изузетно тежак тест.

"Дуго играм у Европи и сусретао сам се са неколико фудбалера из Јужне Кореје и заиста могу да кажем да поседују велику борбеност и квалитет. Наш циљ је да се надигравамо са домаћином, знам да ћемо играти са технички нешто организованијом селекцијом од кинеске. Имају адуте, али имамо их и ми и покушаћемо да их искористимо", рекао је Ивановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво