Хрватска се преко Атине прошетала до Мундијала

Меч који је био решен и пре него што је почео. Грчка је морала да постигне три гола (колико су скупа успеле све селекције које се не зову Хрватска у овом баражу) против тима који по квалитету никада и није смео да се нађе у доигравању за одлазак у Русију. Утакмица без голова, након 4:1 на Максимиру, одвели су Хрватску на друго узастопно Светско првенство, укупно пето у историји.

Фудбалска репрезентација Хрватске пласирала се на Мундијал у Русији, пошто је у реванш мечу баража одиграла меч без голова против Грчке у Атини.

Екипа Златка Делића је контролисала један веома нервозни меч, прожет оном врстом беспотребних прекида који постоје када видно слабији тим има императив да нападне, да игра против ривала и времена.

Напослетку, Хрватска се пласирала на Светско првенство, које ће тиме бити богатији за предивни таленат једног од најбољих везних редова који постоје на планети.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи