Грци траже чудо, Швајцарци бране минималац

У реванш сусретима баража за Светско првенство састају се Грчка и Хрватска (20.45) и Швајцарска - Северна Ирска (18.00).

Грци траже чуде, после пораза у Загребу од 4:1 само чудо може да их одведе на Светско првенство. С друге стране Хрвати имају велики капитал и једном ногом већ су у Русији.

Много грешака Грчке и распуцана Хрватска епилог су првог меча у коме су Грци примили четири гола и успели само једном да савладају голмана противника. Следи дуел у Пиреју и прилика за домаћина да поправи утисак из прве утакмице, покуша да надокнади великих три гола, или да се часно опрости од Светског првенства.

Дуел између Грчке и Хрватске почиње у 20.45.

Швајцарци су на гостујућем терену савладали Северну Ирску са 1:0 из, по многим оценама, сумњивог једанаестерца. Ирци су ово назвали великом крађом, чак већом од Анријевог играња руком, такође у баражу.

Прилика за Северне Ирце да се „освете" и остваре пласман у Русију. Швајцарци имају прилику да мирном игром стигну до гола који ће им много значити у овом дуелу и жељи за пласман на Светско првенство.

Сусрет између Швајцарске и Северне Ирске игра се од 18.00 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара