Читај ми!

Ивановићу, Филиповићу и Аксентијевићу позиви за Јужну Кореју

Српски репрезентативци Александар Коларов, Душан Тадић, Филип Костић и Душко Тошић пропустиће у уторак пријатељски меч против Јужне Кореје због умора и повреда. Из тог разлога вршилац дужности селектора Младен Крстајић одлучио је да позове четворицу фудбалера из Суперлиге - Ђорђа Ивановића из суботичког Спартака, Александра Филиповића из Вождовца, Николу Аксентијевића из нишког Радничког и Милош Симоновић из Напретка. Утакмица између Јужне Кореје и Србије игра се у уторак у Бусану.

Позвани фудбалери су били у саставима наших млађих селекција, а својим играма протеклих недеља су привукли пажњу вршиоца дужности селектора репрезентације Србије. 

Филиповић је, заједно са А репрезентативцима Сергејом Милинковић-Савићем, Предрагом Рајковићем, Немањом Максимовићем, Александром Митровићем, Мијатом Гаћиновићем и Милошем Вељковићем, био део шампионске генерације омладинаца Србије на првенству у Литванији 2013. године.

Ивановић скренуо пажњу на себе одличним играма и головима у домаћем првенству, Аксентијевић је прошао је млађе селекције Србије, док је Симоновић већ дебитовао за А тим против САД.

Утакмица између Јужне Кореје и Србије игра се у уторак у Улсану.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи