Сергеј презадовољан дебијем, Митровић хвали Живковића

Млади српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић, након дуго чеканог дебија у победи против Кине (2:0), изјавио је да је пресрећан и додао да је све било баш онако како је замишљао.

"Коначно сам дочекао, а још смо и победили, ништа лепше. Нисам имао трему, никад је и немам. А што се тиче игре, до сада нисам играо са момцима који су почели меч, било је мало теже, али има времена да се уиграмо и укомпонујемо", поручио је фудбалер Лација, а преноси сајт ФСС.

Стрелац другог гола Александар Митровић навео је да се играчи још нису аклиматизовали на услове у Азији, али да је генерално било добро.

"Било је тешко време, нисмо се још аклиматизовали, али мислим да је било добро. Постигли смо два гола, можда могли и више, али исто тако могли смо и да примимо гол. Хвала Живковићу на асистенцији, феноменално је центрирао, мени је остало само да се поклоним. Има од мене вечеру", рекао је Митровић.

Стрелац првог поготка Адем Љајић такође је апострофирао тешко време.

"Била је добра утакмица, али и веома тешко време, спарно. Победили смо, што је најважније, постигли два гола, могли још три или четири, али недостајало је и мало концентрације у завршници. Задовољан сам како је екипа одиграла, били смо бољи и заслужили победу", поручио је Љајић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво