Сергеј презадовољан дебијем, Митровић хвали Живковића

Млади српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић, након дуго чеканог дебија у победи против Кине (2:0), изјавио је да је пресрећан и додао да је све било баш онако како је замишљао.

"Коначно сам дочекао, а још смо и победили, ништа лепше. Нисам имао трему, никад је и немам. А што се тиче игре, до сада нисам играо са момцима који су почели меч, било је мало теже, али има времена да се уиграмо и укомпонујемо", поручио је фудбалер Лација, а преноси сајт ФСС.

Стрелац другог гола Александар Митровић навео је да се играчи још нису аклиматизовали на услове у Азији, али да је генерално било добро.

"Било је тешко време, нисмо се још аклиматизовали, али мислим да је било добро. Постигли смо два гола, можда могли и више, али исто тако могли смо и да примимо гол. Хвала Живковићу на асистенцији, феноменално је центрирао, мени је остало само да се поклоним. Има од мене вечеру", рекао је Митровић.

Стрелац првог поготка Адем Љајић такође је апострофирао тешко време.

"Била је добра утакмица, али и веома тешко време, спарно. Победили смо, што је најважније, постигли два гола, могли још три или четири, али недостајало је и мало концентрације у завршници. Задовољан сам како је екипа одиграла, били смо бољи и заслужили победу", поручио је Љајић.

број коментара 3 пошаљи коментар
(петак, 10. нов 2017, 20:31)
anonymous [нерегистровани]

Bravo Sergej!

Selektor je smenjen zbog tebe a ti se nisi ni video na terenu...

(петак, 10. нов 2017, 19:28)
anonymous [нерегистровани]

Kina

Nisu uspeli da se plasiraju kao pretstavnici Azije. Ali eto, pobedi se ne gleda u zube. Mozda bi I trebali da igramo samo protiv takvih ekipa. Iran, Irak, Kina, Vijetnam, Indija ... sigiran sam da bismo vecinu tih utakmica dobili iako 'nijedan protivnik nije za potcenjivanje'. :)

(петак, 10. нов 2017, 19:22)
El Fuser [нерегистровани]

Mnogo jasnije

Običnom gledaocu pomalo sumnjivo izgleda to da neki igrači igraju odmah prvu utakmicu nakon smene selektora.Dali i dalje našim zavezom rukovode menadzeri koji žive za dobre prodaje i velike novce,jer dok je stari selektor bio neki od onih što su odmah zaigrali nakon promene nebi se tako dobro prodali kad bi izostali sa Prvenstva.Veliki novac je ušao u igru i sada se sve menja,u narednim mesecima biće još ,čudnih,pojava koje nemaju dodirnih tačaka sa logikom.Ali šta će biti ako ti igrači odigraju loše i ostave lošiji utisak no što sad imaju.Videćemo