Конте мења лондонску кишу за светла Париза

Руководство Пари Сен Жермена поставило је ултиматум тренеру Унаију Емерију да ће бити смењен уколико не одведе екипу макар до полуфинала Лиге шампиона (иако је ПСЖ поставио рекорд по броју постигнутих голова у прва четири меча групне газе). Ако Емери, ипак, не стигне међу четири најбоље екипе континента, већ је спремна замена, и то у лику већ дуже време незадовољног менаџера Челсија Антонија Контеа, преноси лист "Ле Паризијен".

Емерију уговор истиче наредног лета, па су челници ПСЖ-а већ контактирали Италијана и желе да искористе то што има несугласице са управом Челсија око трансфер политике клуба (која је, руку на срце, веома дубиозна и надасве беспотребно компликована).

Уколико дође до договора Конте ће бити други Италијан на клупи "светаца", будући је претходно тренер мезимчета француске престонице био Карло Анчелоти.

Емери је на Парк принчева стигао у јуну 2016. године, освојио је Куп и Лига куп Француске, али не и титулу првака Француске.

Пре ангажмана у ПСЖ-у водио је Севиљу, московски Спартак, Валенсију, Алмерију и Депортиво Лорку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво