Навијач се запалио због пораза

Емоције, страст, љубав – све то доноси фудбал. А када кола крену низбрдо, поред туге, када емоције прокључају, десило се управо ово. Наиме, навијач фудбалског клуба Спорт из Ресифеа покушао је да изврши самоубиство спаљивањем због пораза његових љубимаца од Ботафога.

Како преносе медији, у питању је 54-годишњи Маркос Барет, који је једва преживео самоспаљивање у свом стану. Његова супруга је покушала да га спречи у таквој намери, међутим, није успела.

Маркос је задобио опекотине другог степена, а изгорело му је око 15 посто тела. Он се налази у веома тешком стању.

У по Маркоса кобној утакмици, његов Спорт је изгубио на свом стадиону од Ботафога са 2:1 и сада се налазе у зони испадања из Серије А.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво