Милић: Једва сам чекао да се вратим

После више од месец дана одсуства са терена због повреде, у екипу Црвене звезде вратио се Немања Милић. Звездин крилни нападач истиче да је потпуно спреман за све изазове који предстоје екипи у наредном периоду.

"Много ми је недостајао фудбал, било ми је јако досадно у претходном периоду док сам био одвојен од терена. Пресрећан сам што сам се вратио. Након нешто више од 20 минута колико сам био на терену у Лондону, одиграо сам цео меч против Радничког у Нишу. Најбитније ми је што сам имао снаге да издржим јак темпо свих 90 минута, добро сам се осећао на терену и мислим да сам пружио добру партију. Радује ме што нисам изгубио физичку спремност", рекао је Милић.

Екипа Црвене звезде користи репрезентативну паузу како би се што боље припремила за наставак сезоне.

"Ја сам силом прилика одмарао дуже време, али екипи је сигурно пријало што смо имали неколико слободних дана, заиста је паклен ритам утакмица за нама. Сада имамо мало више времена да порадимо и на неким тактичким детаљима за које нисмо имали много времена током првенства . Врло је битно да што боље вежбамо оно што шеф тражи од нас јер нам предстоји још нешто више од месец дана до краја полусезоне и свака утакмица нам је заиста изузетно битна", додао је Милић.

Иако је био одвојен од терена, Милић је све време пружао подршку својим саиграчима.

"Био сам уз екипу све време, најбитније је да су момци одлично играли и побеђивали. Није ми било лако да све то посматрам са стране, навикао сам се на јак ритам, на тренинге и утакмице, тако да ми је било чудно да све посматрам са стране. Ипак, повреде су саставни део овог спорта и сви морамо бити спремни на њих. Најважније је да сам се вратио", наставио је Милић.

Изабранике Владана Милојевића у среду очекује сусрет у Купу Србије против Борца.

"Морамо на свакој утакмици да идемо на победу, од нас се то очекује. Тако ћемо приступити и утакмици са Борцем, већ смо имали прилике да играмо ове сезоне у Чачку и одлично смо се снашли. Свако такмичење нам је подједнако важно и трудимо се да доминирамо на сваком пољу. Идемо утакмицу по утакмицу, тако се спремамо, не размишљамо много унапред. Тренутно нам је најбитнији сусрет са Борцем и даћемо све од себе да остваримо победу", поручио је Милић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво