Партизан новим преокретом до победе у Шапцу

Фудбалери Партизана савладали су Мачву у Шапцу са 3:1 (0:1) у мечу 16. кола Суперлиге Србије.

Није било лепо, ретко када јесте када је Партизан у питању у последње време, али шампион Србије и освајач Купа стигао је до нова три бода у Суперлиги Србије.

Фудбалери црно-белих били су, дакле, успешнији од Мачве резултатом 3:1, и то након што су после 45 минута имали гол заостатка.

Домаћин, који је на премијери ове сезоне поражен у Хумској са 6:1, је пред пуним трибинама Градског стадиона можда чак и био бољи ривал у првом полувремену. Пропустила је Мачва неколико шанси у том периоду, али и повео голом бившег фудбалера Партизана Младена Лазаревића у 37. минуту из слободног ударца.

У наставку је уследио преокрет, а голове су постигли Леандре Тавамба у 54, капитен Саша Илић у 86. из пенала и млади нападач Ђорђе Јовановић у 89. минуту.

У другом мечу недељног програма Земун и Младост из Лучана одиграли су 0:0.

Овако је текао меч:

14.56 - Крај меча, Победа Партизана 3:1. 

14.47 - ГОООЛ! Партизан води са 3:1, Стрелац Јовановић. 

14.44 - ГОООЛ! Партизан је повео са 2:1. Судија је проценио да је Пантић непрописно оборен у шеснестерцу домаћина, Саша Илић прецизан извођач најстроже казне! 

14.12 - ГОООЛ! Партизан постиже погодак за 1:1! Тавамба сјајно реагује на центаршут Вилућевића.

14.04 - Настављен меч, измена у Партизану – Саша Илић на терену уместо Марка Јевтовића. 

13.47 - Крај првог полувремена у Шапцу, домаћин Мачва води против Партизана голом Лазаревића са 1:0.

13.36 - ГОООЛ! Мачва води против Партизана са 1:0 од 36. минута. Евертон је начинио прекршај над Бојаном Матићем испред шеснестерца. Лазаревић из слободног ударца шаље лопту под саму пречку, Стојковић немоћан. 

13.14 - Прва прилика за Партизан након слободног ударца који је извео Тошић, али његов покушај са 25 метара завршава поред стативе Филиповићевог гола. 

13.08 - Две велике шансе за Мачву у 8. минуту меча! Прво након једне полуконтре, када Стојковић брани у ситуацији "1 на 1", да би након корнера који је уследио Протић са метар удаљености успео немогуће, односно да главом промаши празан гол пред собом.

13.00 - Почео је меч на испуњеном стадиону у Шапцу. 

12.30 - Познати су састави тимова:

МАЧВА: Филиповић – Пејовић, Ристивојевић, Лазаревић, Протић – Ивић, Обровац – Гемовић, Адамовић, Арсенијевић – Матић.

ПАРТИЗАН: Стојковић – Вулићевић, Н.Р. Милетић, Митровић, Н.Г. Милетић – Евертон, Јевтовић, Јанковић, Тошић – Ожеговић, Тавамба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво