Милојевић: Арсенал заборављен, чека нас спектакл у Нишу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је већ заборавио реми са Арсеналом у Лиги Европе, иако му пријају похвале за наступ у Лондону, али да су сви у клубу потпуно концентрисани за меч против Радничког у Нишу. Меч је на програму у недељу од 17.00 часова.

"Идемо у фудбалски град, знамо шта Раднички значи за Ниш. Раднички је показао да је амбициозан клуб и зато сам сигуран да нас очекује тешка утакмица. Они имају изузетно респектабилну екипу и главни су фаворити да изађу у Европу. Очекујемо да стадион буде испуњен до последњег места и да нам навијачи у овом тренутку, када су нам најпотребнији, помогну да дођемо до победе", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Он је подетио да је Раднички изнедрио много играча, а неки од њих играли су и у Црвеној звезди.

"Зато сам сигуран да нас очекује спектакл у Нишу", рекао је он, додавши да је већ заборавио реми са Арсеналом у Лондону и да је сав фокус сада на Радничком.

Према његовим речима, црвено-бели су искуснији и да не би смели да киксирају као после дуела са Келном и Арсеналом у Београду.

"Играчи не би требало да понављају грешке од тада. Мада, нисмо правили неке велике грешке ни у тим утакмицама, то је тако, морају да буду свесни да немамо много времена за одмор. Свако од њих мора да има аутомотивацију, да покрене себе пред сваки меч. Не бих се враћао на факторе који постоје, јер морају све да превазиђу. Верујем да ће сутра на терену бити све у реду", истакао је тренер црвено-белих.

Милојевић наводи да му је драго што је чуо похвале менаџера Арсенала Арсена Венгера о Звездиној игри.

"Сигурно нам је драго када чујемо лепе речи од таквог тренера. С друге стране, увек су вам такве речи хвале обавеза више. Мислим да су моји играчи показали да могу, да вреде и да могу да се надограде. Свесни су да морају још више да се труде. Пријају похвале, али је јако велика обавеза кад чујете такве речи од еминентног стручњака, једног од најбољих у Европи", закључио је Милојевић.

Утакмица 16. кола Суперлиге између Радничког и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати на Чаиру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво