Читај ми!

Вечити против Радничког и Мачве после Европе

Фудбалери Црвене звезде и Партизана, после одличних резултата у Лиги Европе, поново усмеравају фокус на домаћу Суперлигу јер их предстојећег викенда, у 16. колу, очекују гостовања Радничком у Нишу, односно Мачви у Шапцу. Дуеле 16. кола отвара вечерашњи мини-дерби између Чукаричког и Војводине који се игра од 17.00 на Бановом брду.

Након одиграног првог круга у петак и суботу, дерби рунде игра се на нишком Чаиру где гостује лидер Црвена звезда са жељом да настави победнички низ и крунише велики реми против Арсенала у Лондону (0:0).

Исто као вечити ривал Партизан има четири тријумфа заредом, али и четири бода заостатка, па му је императив да настави добру серију на другом узастопном гостовању, након што је прошле недеље исчупао победу у финишу над Борцем.

Лепа увертира пред дуел са тимом који су црно-бели надиграли 6:1 ове сезоне направљена је јучерашњом победом над албанским Скендербегом (2:0).

У 16. колу по интересовању љубитеља фудбала издвајају се и сусрети локалних ривала Борца и Јавора у Чачку, као и Бачке и Спартака.

Парови 16. кола:

вечерас: Чукарички - Војводина (17 сати).

Субота: Борац - Јавор (13), Бачка - Спартак (13), Радник - Вождовац (17), Рад - Напредак (19).

Недеља: Мачва - Партизан (13), Земун - Младост (13), Раднички - Црвена звезда (17).

Табела: Црвена звезда 40 бодова, Партизан 36, Војводина 30, Вождовац 28, Спартак 26, Чукарички 25, Напредак 23, Раднички Ниш 23, Младост Лучани 18, Радник 18, Мачва 16, Земун 14, Бачка 13, Јавор 11, Рад 8, Борац Чачак 7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво