Милојевић: Потврда да можемо против свих, биће јако занимљиво у преостала два меча

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић након меча са Арсеналом изјавио је да су његови изабраници показали да могу да се носе са сваким могућим противником, као и да их до краја групне фазе очекују два тешка, али занимљива меча.

Милојевић је изјавио да је Звезда одиграла дисциплинован меч и остварила нешто што чак ни клубови из Премијер лиге нису успевали.

"Одиграли смо сличан меч као и у Београду, добро смо се припремили за противнике и код нас и у Лондону. Пробали смо да сведемо Арсенал на што мање удараца и то смо и успели. Овде смо дошли да одиграмо одважно и исправимо грешке из Београда, знали смо да ће Арсенал да притиска, али смо издржали. У првом полувремену смо могли неке ситуације много боље да искористимо. Знали смо да ће бити доста простора за игру, имали смо пар изузетних ситуација против много веће екипе. Не може пуно тимова, чак ни Премијер лиге да се похвале тиме и да долазе у такве прилике на Емирејтсу", изјавио је Милојевић на конференцији након еча.

"Остаје жал за две пречке против Арсенала, Боаћијева у Београду и Вујадинова овде, али све у свему одиграли смо добру утамицу, честитам мојим момцима, на залагању и пожртвованости, а Арсеналу желим да оствари све што је зацртао у овој сезони. Ми се окрећемо наредним утакмицама и изазовима", додао је Милојевић

Милојевић је рекао да је гостовање Арсеналу велика ствар за његове изабранике и да из таквог меча они могу да изађу само богатији за једно велико искуство.

"Бити у Лондону и играти на прелепом стадиону право уживање, имам све позитивне утиске. Звезда припада овој групи самог крема европских екипа, а Арсенал је свакако то, јер је фаворит за освајање овог такмичења. Било је ово велико искуство за нас, наши играчи расту из меча у меч и ово су им први наступи у Лиги Европе, што је јако битно за њихово будуће самопоуздање", рекао је Милојевић.

Милојевић је рекао да није приметио незадовољство код Гелора Канге након што је изменио Габонца. 

Тренер Звезде изјавио је да не зна "шта би било, кад би било", али и да његов тим до краја групне фазе има још доста посла.

"Ја верујем да кад се заврши меч не треба причати о томе шта би било кад би било, правили смо шансе, праве и конкретне овде у Лондону можда и више него у Београду. Што се победе Келна тиче, чуо сам резултат, али верујте да ми о томе не размишљам, дошли смо овде без страха, ишли чак и на победу као и против било кога у групи. Има још две битне утакмице да се одиграју...Келн је Келн, Бундеслигаш ког не можете да занемарите, ту су и дугогодишњи учесници лиге шампиона Бате и Арсенал и очекују нас занимљиве утакмице до краја групне фазе", изјавио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво