Партизан надиграо Скендербег за прву победу у Лиги Европе

Фудбалери Партизана савладали су као домаћини екипу Скендербега са 2:0 у оквиру четвртог кола Групе Б Лиге Европе и тако уписали прву победу у том такмичењу ове сезоне. Наредни меч, црно-бели играју 23. новембра против Јанг Бојса.

Партизан је био бољи противник готово свих 90 минута, играо знатно боље у поређењу са мечом у Елбасану и успео да искористи две шансе за погодак.

Након почетног одмеравања снага, Партизан је преузео контролу над поседом и средином терена и успео да ствара вишак простора у нападу.

У три наврата на удаљености од 20 метара били су фаулирани Ожеговић, Тавамба и Тошић, а овај последњи је управо ту трећу ситуацију искористио, када је на одличан начин извео прекид и послао лопту у мрежу противника. 

Црно-бели су брже и атрактивније заиграли у другом полувремену у којем су постигли још један погодак.

Ожеговић је искористио једну од многобројних непажњи одбране Скендербега, када је освојио лопту на њиховој половини, а потом одлично упослио Тавамбу који је поставио коначан резултат. 

Након четири одиграна меча у Групи Б, Динамо Кијев је првопласирани са десет освојених бодова, Партизан други са пет, Јанг Бојс трећепласиран са три, док је екипа Скендербега последњепласирана са два. 

У наредном колу, Партизан дочекује Јанг Бојс, док Скендербег дочекује Кијевљане. 

Ток меча:

20.50 – Крај меча. Партизан уписује прву победу, Скендербег је савладан са 2:0.

20.23 – ГООООООООЛ! Тавамба дуплира предност у 66. минуту, Партизан води са 2:0. 

Ожеговић одузима лопту одбрани Скендербега и потом на одличан начин упошљава Тавамбу, коме није било тешко да постигне погодак.   

20.03 – Почело је друго полувреме на стадиону Партизана.

19.48 – Завршено је прво полувреме, након којег Партизан води са 1:0.

19.40 – ГОООООЛ! Тошић доводи Партизан у вођство од 1:0. Трећи слободни ударац који изводи Тошић, за разлику од претходна два завршава у мрежи Скендербега.

19.00 – Почео је меч на стадиону Партизана. 

18.50 - Највернији навијачи Партизана испунили су јужну трибину.

18.34 - Пола сата до почетка меча, овако изгледају трибине стадиона Партизана.

18.30 - Узаврела атмосфера испред јужне трибине.

18.30 - Тренутна атмосфера испред западне трибине.

18.20 - Карата за меч још увек има на благајнама стадиона Партизана.

18.15 - Према најавама, више од 700 припадника полиције и редарске службе обезбеђује меч, а инсталирано је и чак 96 сигурносних камера камера специјално због гостовања албанског тима.

Први меч два ривала, који је уз велико полицијско обезбеђење одигран пре 14 дана у Елбасану, завршен је без голова – 0:0.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи