Венгер: Сви играчи максимално фокусирани, ово први пут видим

Арсен Венгер прави ове сезоне велике промене у саставима које изводи на терен у Премијер лиги и у куп такмичењима и тако ће остати и у четвртак, када ће "тобџије" на Емиратима дочекати Црвену звезду, Сусрет почиње у 21.05 уз директан пренос на Првом програму РТС-а и преко лајв стриминга на нашем порталу.

Француз низао лепе речи на рачун своје екипе уочи меча против црвено-белих. Венгер је рекао у најави утакмице против Београђана да ће бити доследан променама и у 4. колу Лиге Европе.

"Моје обе екипе играју добро и чак и на тренинзима се труде једни против других и 'тесно је'. Одлучио сам се за ротације и држаћу се тога јер сам задовољан нашим играма у свим такмичењима", поручио је Венгер.

Не улазећи у Венгерове кадровске планове, енглески медији саопштили су да је дефинитивно само да за меч против Звезде неће бити спремни Давид Оспина, Шкодран Мустафи, Сеад Колашинац, Дани Велбек и Калум Чемберс.

Арсенал је у прва три кола Лиге Европе одмарао носиоце, али и освојио максималних девет бодова, па би у четвртак тријумфом против Звезде и математички могао да избори пласман у нокаут фазу.

"Можемо већ сутра да се квалификујемо и ако победимо проћи ћемо као првопласирани тим у групи, а то је важно", додао је менаджер "тобџија".

На питање колико је задовољан наступима у Лиги Европе, Венгер одговара...

"Најзадовољнији сам осећајем да је читава екипа фокусирана у свакој утакмици и први пут у животу видим то, да је јединствена цела екипа. То заиста мислим. Не могу да кажем ни за једног играча да је ушао 'лако' у било коју утакмицу. Овај састав је поводом тога заиста изузетан".

Венгер је посебно нагласио добре игре Џека Вилшира, једног од најбољих играча Арсенала на октобарском гостовању Звезди.

"Мислим да је он спреман за репрезентацију. Није био спреман пре три недеље, али сада јесте. Не схватам како можете да га држите ван репрезентације", рекао је Француз.

Дуел Арсенала и Звезде почеће у четвртак у 21.05 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а и преко лајв стриминга на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво