Милојевић: Земун пречи од Арсенала

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његовој екипи предстојећа утакмица против Земуна у Супер лиги Србије важнија од меча са Арсеналом наредне седмице у Лиги Европе.

"Гостујемо код екипе која је у среду (против Партизана) показала да је реч о једној организованој екипи, екипи која зна шта хоће у сваком тренутку. Земун је екипа која заслужује да буде у Супер лиги и драго ми је што су се вратили", рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Звезде у недељу гостују код Земуна у утакмици 15. кола Супер лиге Србије. Црвено-бели су први на табели домаћег шампионата са 37 бодова, док је Земун на 12. позицији са 14.

"Земун је компактна екипа, игра доста дисциплиновано и има доста добрих играча... Не бих ја сад ту никог издвајао посебно. Мислим да је Земун требало да има много више бодова него што тренутно има", рекао је Милојевић.

Тренер Звезде је навео да ће сутра после тренинга бити познато каква је кадровска ситуација и на које играче ће моћи да рачуна за меч против Земуна.

Звезду наредне недеље очекује дуел против Арсенала у Лиги Европе, али, како је навео Милојевић, нико у клубу не размишља о том мечу.

"Ми о Арсеналу, верујте ми, не размишљамо у овом тренутку. Нама је приоритет првенство, доста пута смо то помињали и играчи су тога свесни. У овом тренутку нам је Земун пречи од Арсенала", рекао је Милојевић.

Милојевић је навео да његови играчи јесу уморни, али да то није проблем већ само "чињенично стање" и да се нико никад није жалио због тога.

"Ја то не морам ни да кажем, то је евидентно, али то је и нормално. Ниједног тренутка нисмо рекли да ћемо баталити фудбал, то је чињенично стање. Морате да схватите да имамо играче који нису прошли припремни период, али и оних који нису имали такмичарске утакмице прошле године. Ниједног тренутка се нисмо жалили. Кад је тешко, онда се треба показати, то сам рекао и играчима", рекао је Милојевић.

Утакмица између Звезде и Земуна игра се у недељу од 13.00.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара