Ђукић: Примили смо гол и ушли у лудило; Милановић: Решили су утакмицу у два минута

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изразио је задовољство због тријумфа црно-белих над Земуном, али је истакао да је његова екипа већ у првом полувремену морала да реши утакмицу.

Фудбалери Партизана победили су у гостима Земун са 3:1 у заосталој утакмици деветог кола Супер лиге Србије.

"Одиграли смо врхунско прво полувреме, када је требало да затворимо меч и поведемо са 3:0... На крају смо примили тај гол и ушли у 'лудило'. Друго полувреме је било растрзано, јер је терен је тежак, није могла пас игра да се игра. Жао ми је што једну од најбољих наших игара у првом полувремену нисмо искористили да имамо два-три гола разлике", рекао је Ђукић после утакмице.

Тренер Земуна Милан Милановић жали што његова екипа до краја утакмице није успела да парира црно-белима.

"Партизан је у првом полувремену имао више од игре, али нису били нешто опасни по наш гол. Играли су онако како смо претпоставили, са доста кратких и дуплих пасова. Ми смо се мало повукли, препустили иницијативу, али нисмо били опасни све до задњег момента првог дела. Тек у финишу смо почели да се отварамо. Примили смо гол из прекида, што ми је непојмљиво, јер имамо четворицу играча од по два метра", рекао је Милановић.

"У другом делу смо играли 40 минута онако како сам прижељкивао. Не само да смо добро затворили њихов напад, него смо имали и добар проток лопте. На крају су решили утакмицу у два минута. Залагање играча је било одлично и честитам им на томе. На нама је да прегурамо још Црвену звезду, па да видимо да хватамо прикључак са екипама које су нашег квалитета", додао је он.

Партизан је други на табели Супер лиге са 33 бода, док је Земун 12. са 14.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво