Перез: Кејн вреди 250 милиона евра, а ми имамо Бензему

Голгетер Тотенхема Хари Кејн вреди 250 милиона евра и мадридски Реал због тога није заинтересован за трансфер, изјавио је председник првака Европе Флорентино Перез.

Перез је демантовао да Реал намерава да доведе стрелца 45 голова на 40 утакмица ове сезоне, пре свега због висине обештећења и јер на располагању има Карима Бензему.

"Довођење Кејна није ми прошло кроз главу, одличан је играч и млад, али нисмо звали Тотенхем јер би ми његов власник тражио 250 милиона евра. Пред њим су године напредовања, а ми смо одушевљени Бенземом", рекао је Перез за шпански радио Кадена Копе.

Уколико би Реал платио тражени износ Кејн би постао најскупљи фудбалер икада и тако срушио летошњи рекорд Нејмара приликом трансфера из Барселоне у Пари Сен Жермен за 222 милиона евра.

У недавном сусрету Реала и Тотенхама у Мадриду у Лиги шампиона баш је после Кејновог шута Рафаел Варан скренуо лопту у сопствену мрежу, али је то било довољно само за реми 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи