Читај ми!

Мбапеу награда "Златни дечак" за најбољег у Европи

Талентовани нападач Пари Сен Жермена Килијан Мбапе добитник је награде "Златни дечак" намењене најбољем младом фудбалеру Европе ове године у традиционалном избору италијанског листа Тутоспорт.

Мбапе је очекивано победио у анкети познатих листова широм Европе, као што су Коријере дело Спорт, Газета дело Спорт, Екип, Марка, Билд и Тајмс, јер је иза себе има фантастичну сезону у Монаку где је дао велики допринос ка титули првака Француске и полуфиналу Лиге шампиона, а потом обезбедио астрономски трансфер од 180 милиона евра у ПСЖ.

Овај 18-годишњи фудбалер победник је 15. издања награде "Златни дечак" у конкуренцији Усмана Дембелеа (Барселона), Габријела Жесуса (Манчестер Сити), Маркуса Рашфорда (Манчестер Јунајтед), Ђанлуиђија Донаруме (Милан)...

Међу 100 номинованих били су млади српски нападач Дејан Јовељић (Црвена звезда) и голман Миле Свилар (Бенфика), али нису ушли у избор међу 25 играча.

Поменуто признање добијали су велике звезде светског фудбала попут Вејна Рунија, Лионела Месија, Сеска Фабрегаса, Серхија Агуера, Марија Гецеа, Пола Погбе и других.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво