Читај ми!

Коларов: Синиша је био мој идол, зато ми је драго због гола

Фудбалер Роме Александар Коларов истакао је да је срећан што је дао гол Торину тренера Синише Михајловића, и то баш из слободног ударца као што је то својевремено радио његов идол из детињства. Коларов је у 69. минуту донео Римљанима три бода у Торину (1:0) у утакмици Серије А новим поготком ове сезоне, другим у само четири дана после дуела са Челсијем у Лиги шампиона.

"Синиша је био мој идол када је играо у Црвеној звезди и хтео сам да постигнем гол из слободног ударца јер је био на другој страни. Срећан сам што сам то успео, посебно што је био погодак за победу", рекао је Коларов, а преноси Коријере дело Спорт.

Левоноги српски репрезентативац наглашава да је тријумф у Торину доказ да се Рома налази у одличној серији резултата.

"Тријумф је, пре свега, доказ континуитета. У Лондону смо имали сјајан меч и, по мом мишљењу, могли и да победимо. Било је тешко после тога да играмо у Торину против одличног тима, мучили смо се, али рачунају се само три бода", казао је бивши фудбалер Чукаричког, ОФК Београда, Лација и Манчестер Ситија.

Похвале на рачун Коларова изнео је тренер Роме Еузебио Ди Франческо.

"Александар има невероватан менталитет. То је карактеристика коју највише воли", казао је тренер тренутно петопласираног тима италијанског првенства.

Коларов је летос дошао у Рим из Манчестер Ситија и одмах показао да је велико појачање за екипу са Олимпика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво