Црвена звезда боља од лучанске Младости

Вицешампион Србије и лидер Суперлиге, екипа Црвене звезде, победила је у мечу 14. кола екипу Младости из Лучана са 2:1. Голове за домаћи састав постигли су Пешић и Рачић, док је почасни, вероватно не и утешни погодак за екипу из Драгачева постигао Владимир Радивојевић, који као да се већ навикао да тресе мреже на највећем српском стадиону, пошто је прецизан био и у ремију две екипе прошле сезоне.

Звезда има 34 бода и налази се на врху табеле, са четири бода више од Партизана.

Одмах након меча, помоћни тренер Звезде Милан Косановић рекао је да његова екипа мора ментално боље да се спрема за првенствене утакмице.

"Олако смо прокоцкали 2:0, јер смо прво полувреме играли без грешке. Гол Младости нас је пореметио и беспотребно смо ушли у нервозу. Постоји замор, али морамо ментално боље да се спремамо за овакве утакмице, у којима противници праве опструкцију игре", рекао је Косановић.

Тренер Младости Ненад Миловановић честитао је Звезди на победи.

"Бојажљиво смо почели. Примамо први гол из ситуација које смо вежбали. Вратили смо се у живот у другом полувремену, имали шансе. Нисмо успели, али мислим да се нисмо обрукали", рекао је Миловановић.

"Црвено-бели" ће у следећој утакмици дочекати у среду Спартак, у заосталој утакмици деветог кола српског првенства, док ће Младост наредног викенда у Лучанима дочекати Мачву из Шапца.

Овако је протекао меч:

20.54Крај меча! Црвено-бели стигли су до нове победе у првенству (2:1). Почасни гол за Младост постигао је Владимир Радиовјевић.

19.49 - На полувремену, Звезда води са 2:0, головима Александра Пешића и Уроша Рачића.

19.01 – Почео је меч...

18.20 – Једанест фудбалера које је тренер Владан Милојевић одабрао за овај сусрет:

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи