Барса савладала Малагу, Валенсија боља од Севиље

Фудбалери Барселоне победили су на свом терену Малагу са 2:0, у утакмици деветог кола шпанског првенства и стекли четири бода предности над другопласираном Валенсијом.

Барселона је повела у другом минуту после нергуларног гола. Лука Дињ је искоса са леве стране желео да упути лопту пред гол, лопта је погодила једног играча Малаге и вратила се до Диња.

Он је, упркос томе што је прешла линију и отишла у корнер, вратио лопту у игру и додао до Ђерара Делофеуа који је послао у мрежу.

Победу Барселоне обезбедио је Андрес Инијеста у 56. минуту, после додавања Лионела Месија.

Барселона је прва на табели са 25 бода, а Малага, која је прерпела седми пораз, заузима последње место на табели са једним бодом.

Фудбалери Валенсије победили су на свом терену Севиљу са 4:0, у утакмици деветог кола шпанског првенства и учврстили се на другом месту на табели.

Валенсија је повела у 43. минуту голом Гонсала Гедеша, а предност је удвостручио Симоне Заза у 51. минуту. Трећи гол постигао је Санти Мина у 85, а коначан резултат поставио је Гедеш, својим другим голом на утакмици у другом минуту надокнаде времена.

Валенсија је једна од три непоражене екипе у шпанском првенству, поред Барселоне и Атлетико Мадрида.

После шесте победе у првенству Валенсија је друга на табели са 21 бодом и има четири бода мање од водеће Барселоне, као и четири бода више уз утакмицу више од трећепласираног Реал Мадрида.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво