Милојевић: Оставили смо меч с Арсеналом иза нас

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да би било веома лоше да његови фудбалери нису заборавили утакмицу против Арсенала и осврнули се на меч пртови Младости у Супер лиги Србије. Младост на гостовање Звезди долази са жељом да пружи достојан отпор. Сусрет између црвено-белих и Младости на програму је у недељу од 19.00 часова на стадиону „Рајко Митић“.

"Не волим да причам шта је било, јер морате сами да се мотивишете. Знамо циљ и морате до тог циља да идете неким путем. Тај пут је некад кривудав, али морате да дођете до онога што сте зацртали. Ми наше циљеве знамо у свим такмичењима... Такав један догађај јесте био, ало би било јако, јако лоше играчи да остану у њему. Не желим да размишљам у том правцу", рекао је Милојевић новинарима у Београду.

Звезда у недељу дочекује Младост из Лучана у 14. колу Супер лиге Србије.

"Очекује нас захтевна утакмица против екипе која је имала добру сезону и изашла је у Европу. Плански се ради, тачно се види шта хоће. Они су екипа која увек има исти приступ, без обзира да ли играла код куће или на стран", рекао је тренер Звезде.

Црвено-бели су први на табели са 31 бодом из 12 утакмица, док је Младост девета са 15 бодова.

Милојевић је казао да ће се тек после тренинга знати ко ће бити у саставу за сутрашњу утакмицу, али да зна да Вујадин Савић сигурно неће бити и да ће клуб сутра изаћи с више информација о његовој повреди.

Он је казао да психолошка припрема екипе за мечеве јако битна у овим ситуацијама, после пораза од Арсенала у Лиги Европа, јер је "више у главама играча, него што је у физичкој припреми".

Помоћни тренер фудбалери Младости из Лучана Радојица Васић рекао је да је Црвена звезда у предстојећем дуелу апсолутни фаворит, али да његов тим у Београд долази са жељом да пружи достојан отпор.

"Звезда је изразити фаворит у овом мечу и то доказује својим играма, како у домаћем првенству, тако и у Европи. Видело се и у дуелу са Арсеналом какав квалитет поседују. Без обзира што су поражени, показали су висок ниво игре, што свакако није мала ствар. Одиграна егал утакмица са Арсеналом и победа у Келну доказ су квалитета нашег наредног противника", рекао је Васић на конференцији за новинаре.

"У својим редовима имају (Ричмонда) Боаћија, по мом мишљењу, тренутно можда и једног од најбољих нападача у Европи. По боковима су веома опасни (Немања) Радоњић и (Славољуб) Срнић, док је комплетан везни ред на челу са (Ненадом) Крстичићем изузетно квалитетан. Ипак, без обзира на све то, Младост има своје адуте и не идемо са белом заставом у Београд, где очекујем да ћемо пружити достојан отпор Црвеној звезди", рекао је Васић.

Васић је навео да Младост "по традицији увек игра растерећено" и подсетио да тим из Лучана у тим мечевима постиже доста голова.

Утакмица 14. кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Младости играће се у недељу од 19.00 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво