Реми Војводине и Радничког на "Карађорђу"

Фудбалери Војводине и Радничког из Ниша одиграли су нерешено 1:1 у оквиру 14. колу Суперлиге Србије.

Гол за Војводину постигао је Јованчић у 70, док је стрелац за Раднички постигао Павков у 72. минуту.

Војводина је била боља у првом полувремену, имала је 10 шутева на гол, док Раднички ниједном није запретио. Шансе за домаће имали су Немања Суботић, Стефан Михајловић, Александар Месаровић и Марко Вукасовић, али нису успели да савладају голмана Немању Крзнарића.

Екипа из Ниша је у наставку заиграла боље, ослободила се притиска домаћих, али је ипак Војводина повела у 70. минуту голом капитена Душана Јованчића, после додавања Немање Суботића.

Раднички је изједначио само два минута касније, лепим голом Милана Павкова из слободног ударца са нешто више од 16 метара. То је девети гол Павкова у првенству и први је на листи стрелаца.

Шансу за победу Војводине пропустио је Никола Антић у завршници утакмице.

Тренер Војводине Владимир Буач оценио је да је његова екипа заслужила победу.

"Презадовољан сам игром, у првом полувремену смо имали много шанси које је требало да реализујемо. Друго полувреме је било солидно. Мислим да смо заслужили да победимо, али није све зависило од нас", навео је Буач после утакмице.

Тренер Радничког Милан Дјуричић рекао је да екипа мора бити задовољна бодом.

"Војводина је била боља у првом полувремену, ми смо за нијансу били бољи у другом, али су они постигли гол. На срећу, Павков је постигао прелеп гол, срећни смо што је наставио голгетерску серију. Нисмо контролисали прво полувреме, дозволили смо Војводини да се разигра, нисмо имали мирноћу и то је основни разлог што нисмо имали ни игру ни резултат", навео је он.

Војводина је након ремија трећепласирана екипа на табели са 27 бодова, колико има и другопласирани Партизан уз две утакмице мање. 

Раднички је шести на табели са 23 освојена бода.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи