Милојевић: Сваки пораз боли, Арсенал није доминирао

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да га пораз од Арсенала боли, али је честитао својим фудбалерима јер су дали све од себе против великог клуба.

"Сваки пораз боли, без обзира на то против кога играте. Није пријатно. Битно ми је да су момци дали све од себе и могу да им честитам. Имали смо много добрих шанси, могли да поведемо... Једноставно, нисам видео да је Арсенал толико доминирао и правио нам проблеме", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после утакмице.

Звезда је у Београду изгубила од Арсенала са 1:0, голом Оливијеа Жируа у 85. минуту, у трећем колу Групе Х Лиге Европа.

Београдски клуб је у 81. минуту остао са играчем мање после другог жутог картона Милана Родића.

"То је, по мом утиску, преломило утакмицу. Не знам да ли је био или не. Није био неки ударац, већ скок. У Енглеској има много горих стартова па нису... Мислим да је жути картон дат престрого", казао је Милојевић.

Тренер Црвене звезде је рекао да утакмице са екипама попут Арсенала много значе његовим играчима.

"Играчи кроз јаке утакмице долазе до искуства. Сем Милијаша и Анђелковића, осталима су ово прве утакмице у Европи. Потребне су им овакве утакмице, а да бисте их играли морате да дођете на овај ниво. Много нам значи да се одмеримо и мислим да су се играчи показали у правом светлу", казао је Милојевић.

Он није желео да коментарише наступ Гелора Канге, уз речи: "Канга је ништа мање или више битан од осталих. Издржао је, играо, дао све од себе и не бих га посебно коментарисао".

Звезда има четири бода, колико и БАТЕ Борисов, Арсенал девет, а Келн нула, после три кола Групе Х Лиге Европа.

"Окренућемо се домаћем првенству, има много времена до следеће утакмице у Лиги Европа. Видећемо, желимо даље, далеко било да не. Играли смо против екипе која је екипа Лиге шампиона, не потцењујући ово такмичење. Арсенал је оверио пролазак даље и други тим ће се тражити међу остала три, не бих искључио Келн. Без калкулација", рекао је Милојевић.

Звезда и Арсенал ће се 2. новембра у Лондону састати у четвртом колу Лиге Европа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво