Шукер демантовао преговоре са Анчелотијем

Председник Фудбалског савеза Хрватске Давор Шукер демантовао је натписе медија о наводним преговорима са Карлом Анчелотијем о преузимању хрватске репрезентације.

Шукер је писање Газете дело Спорт назвао дезинформацијама.

"Разочаран сам што је светски угледни медиј, као што је Газета дело Спорт, извор овакве дезинформације, типичне 'falsa notizia' (лажна вест), какву уобичајено пласирају мање респектабилни медији у потрази за сензацијама. Могу само рећи да је селектор хрватске репрезентације Златко Далић и да смо сви искључиво фокусирани на утакмице против Грчке у баражу за пласман на Светско првенство", рекао је Шукер.

По писању Газете, ХНС наводно преговара о томе да Анчелоти, ако се Хрватска пласира на СП, води "ватрене" само на Светском првенству у Русији.

"Навикнути смо да већина хрватских медија пожури да пренесе овакву неистину. Код нас свака вест која за циљ има дестабилизацију или омаловажавање Савеза добије запажени простор у медијима. То, нажалост, није ништа ново, али ми ћемо наставити да радимо у интересу хрватског фудбала. Зато уочи ових одлучујућих утакмица позивам све на заједништво, а медије на објективност и на истину", рекао је Шукер, преноси Хина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи