Читај ми!

Конте: Морињо мора да гледа у Јунајтед, а не у Челси

Тренер фудбалера Челсија Антонио Конте рекао је да тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо мора да "гледа себе" и да престане да прича о лондонском клубу са Стамфорд Бриџа. Морињо, који је у два наврата предводио Челси, рекао је да поједини тренери "плачу, плачу и плачу" због повреда играча.

Конте се током сезоне жалио на повреде својих играча, а после јучерашњег ремија са Ромом (3:3) у Лиги шампиона, рекао је да је његова екипа у "ванредној ситуацији".

Морињо, који је у два наврата предводио Челси, рекао је да поједини тренери "плачу, плачу и плачу" због повреда играча.

"Морињо често мора да гледа шта се дешава у Челсију", рекао је Конте, пренео је Би-Би-Си.

Упитан о Морињовим коментарима, који нису били посебно усмерени на Контеа, италијански тренер је рекао:

"Много времена, такође и прошле сезоне... Мислим да он мора да мисли о свом тиму и да престане. Мора да гледа себе, а не друге".

У јучерашњој утакмици против Роме повредили су се Давид Луиз и Тимује Бакајоко. Од раније су повређени Нголо Канте и Дени Дринквотер.

"Исти играчи играју стално, још од припрема. Не ради се о повредама, већ покушавамо да извучемо најбоље из тима. Имамо три повреде у екипи, не седам или осам, али то је и даље ванредна ситуација за нас", навео је Конте.

Челси је током летњег прелазног рока потришио скоро 180 милиона фунти, а довео је везне играче Динквотера и Бакајока. Међутим, двојица централних везних играча напустили су клуб, Немања Матић је отишао у Манчестер јунајтед, а Натанијел Шалоба у Вотфорд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво