Партизан на врелом гостовању код Скендербега у Елбасану

Фудбалери Партизана играју вечерас у добро познатом граду Елбасану меч трећег кола Лиге Европе против екипе Скендербега. Ова утакмица, која има ознаку високог ризика, почиње у 21.05, уз пренос на нашем Првом програму и лајв стриминг на сајту.

Након доброг ремија у Швајцарској са Јанг Бојсом, црно-бели су у прошлом колу на шокантан начин поражени у Београду од кијевског Динама са 3:2, иако су на полувреме отишли са два гола предности.

Колике су последица тог поараз биће највидљивије на врло тешком гостовању у албанском Елбасану, где екипа Мирослава Ђукића игра против Скендербега, тима који је умео да направи проблеме на папиру јачим клубовима од себе у Европи (пример загребачког Динама).

Меч има епитет утакмице виског ризика, велике снаге безбедности контролишу дешавања у овом, срспкој спортској јавности добро познатом градићу, с обзиром да је фудбалска репрезентација Србије управо у том месту гостовала и победила Албанију пре две године у мечу који је такође био "више од игре".

"Очекује нас добар меч против агресивне и тврде екипе. Реч је о тиму који игра офанзиван фудбал. Свесни смо да ове утакмице доста одлучују, надамо се добром мечу и добром резултату", казао је Ђукић на конференцији за новинаре и додао:

"Послаћемо поруку мира. Фудбал никад не раздваја, него зближава. Порука је да смо били добро третирани, надам се да ћемо бити спортски прихваћени, а да ће победника одлучии фер борба. Надам се да ћемо схватити да нам је у региону свима потребан мир. Да не правимо тензије јер је фудбал амбасадор који уједињује људе", рекао је Ђукић. 

Меч у Алабнији почиње у 21.05 уз пренос на Првом програму РТС-а и лахв стримг на нашем сајту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво