Мркела: Арсенал прилика да играчи схвате да могу против најбољих

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је да ће утакмица против Арсенала бити добра прилика да фудбалери српског клуба схвате да могу да парирају најбољима.

Звезда ће у четвртак играти против Арсенала у трећем колу Групе Х Лиге Европа.

"Не мислим да једна утакмица може да буде прекретница, али ова против Арсенала може да буде таква да наши фудбалери схвате да могу да играју и против најбољих екипа на свету", рекао је Мркела агенцији Бета.

"Ово је једна добра прилика да се играчи представе у најбољем светлу, а резултат увек долази сам по себи. Екипа од почетка сезоне делује добро, у Звезди мораш да имаш континуитет. Једна утакмица сама по себи не значи ништа. Ово што се дешава, сва ова лепа прича и еуфорија није последица једне утакмице него више добрих", казао је спортски директор црвено-белих.

Он је навео да му резултат против Арсенала није императив, већ да се екипа представи у најбољем светлу.

"Резултат у оваквим утакмицама за мене никада није био императив. Он се поставља као императив, али ја очекујем од екипе да пружи добру игру и да се звездашкој јавности представе у најбољем могућем светлу", рекао је Мркела.

Утакмица измедју Звезде и Арсенала почеће у четвртак у 19.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво