Боаћи: Идемо на победу против Арсенала

Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи уверен је да ће његова екипа против Арсенала одиграти "једну од најбољих утакмица које је икада одиграла".

Фудбалери Звезде играју у четвртак од 19 часова на стадиону "Рајко Митић" у Београду против Арсенала, утакмицу трећег кола Групе Х у Лиги Европа.

"Они су тренутно први али ако победимо, преузећемо им то место. Даћемо све од себе да освојимо три бода и преузмемо вођство на табели. Они сигурно долазе да победе, али ја сам уверен да ће у четвртак бити једна од најбољих утакмица које је Црвена звезда икада одиграла", рекао је Боаћи.

Арсенал је први на табели са шест бодова, Звезда има два бода мање, трећи је БАТЕ Борисов са једним бодом, а Келн је без бодова.

Боаћи је захвалио богу што су његови саиграчи здрави и што припреме за утакмицу теку по плану.

"Дочекујемо једну од најбољих екипа света. Сви смо упознати са начином на који игра Арсенал, али не размишљамо много о противнику. Важно нам је само оно што ми треба да урадимо на терену. Наша одлучност и потпуна концентрација, као и агресивност у игри током читавог меча донеће нам добар резултат. Верујем да се напоран рад увек исплати. Ако наставимо да се трудимо као што до сада, уверен сам да је после 90 минута све могуће", навео је он.

Боаћи је у досадашњем делу сезоне постигао осам голова у европским утакмицама.

"Желим да се упишем у листу стрелаца на свакој утакмици, а чињеница да овог пута играмо против Арсенала не мења ништа. Максимално сам мотивисан јер увек себи постављам велике изазове и желим да играм важне утакмице. Знам да су и моји саиграчи жељни доказивања и да су и они, као и стручни штаб, спремни за велика дела", рекао је нападач из Гане.

Он је додао да екипа не осећа притисак пред дуел са енглеским клубом.

"Изаћи ћемо на терен и играћемо своју игру како најбоље умемо. На крају ћемо видети ко ће победити", рекао је Боаћи.

Боаћи носи број 14 на дресу, а тај број носио је и легендарни играч Арсенала Тијери Анри.

"Један од мојих омиљених играча играо је за Арсенал. Због Тијерија Анрија и носим број 14. Он је фудбалер коме се дивим. Ипак, не повезујем то никако са овом утакмицом. Меч против Арсенала је мој посао, оно што ја радим како бих усрећио навијаче, како би људи препознали моје име и како би Звезди, са својим саиграчима, донео победу. Екипа је на првом месту. Желим да победимо Арсенал, то би била једна од мојих највећих победа у животу", рекао је Боаћи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи