Звездин апел навијачима пред дуел са Арсеналом

Фудбалски клуб Црвена звезда апеловао је на своје навијаче да на предстојећој утакмици против Арсенала у Лиги Европе спортски бодре црвено-беле и да се понашају у складу са законом и прописима.

Звезда подсећа да је интересовање за меч против Арсенала, који је на програму у четвртак, огромно и да ће трибине стадиона "Рајко Митић" у Београду бити испуњене до последњег места.

"Због тога апелујемо на све навијаче да на утакмицу доћу минимум сат и по времена раније, јер у супротном клуб не може да гарантује правовремени улазак на стадион. Биће спроведена ригорозна контрола на свим улазима, односно прилазима стадиону и улазак ће сигурно бити успорен. Уколико на утакмицу не дођете раније, може се врло лако догодити да не уђете пре почетка самог меча или да не затекнете своје седиште слободно", наводи се у саопштењу Звезде.

Клуб је истакао да сви који долазе на утакмицу са децом морају имати улазнице и за децу.

"С обзиром на то да се ради о утакмици високог ризика и да ће трибине бити крцате, клуб не може да гарантује безбедност уколико деца буду делила седиште с родитељима. Такође, апелујемо на све посетиоце да не стоје на степеништу јер ће клуб у том случају сносити санкције од стране Уефе", додаје се.

"Апелујемо на све навијаче да спортски бодре Црвену звезду, у складу са законом и прописима", закључује се у саопштењу.

Утакмица трећег кола Лиге Европе између Црвене звезде и Арсенала игра се у четвртак од 19.00.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи