Голеада Ситија, пораз Челсија и Арсенала

Фудбалери Манчестер ситија савладали су екипу Стоука са 7:2, у мечу осмог кола Премијер лиге. Челси поражен од Кристал паласа, који је укњижио прве бодове у шампионату. Арсенал у задњем минуту поражен од Вотфорда, Ериксен донео победу Тотенхему против Борнмута.

Арсенал је у 92. минуту поражен од Вотфорда.

Пер Мертезакер је довео Арсенал у вођство у 39. минуту пошто је био највиши у скоку после корнера.

Екипа Арсена Венгера је након тог гола имала још неколико прилика да реши меч, али је уместо тога на крају уписала трећи пораз.

Прво је Трој Дини у 71. минуту био прецизан из једанаестерца, да би победу Вотфорду у 92. минуту донео Том Клеверли.

Вотфорд је, након четврте победе од почетка сезоне, четврти на табели са 15 бодова, док је Арсенал шести са два бода мање.

Фудбалере Арсенала сада прво очекује гостовање Црвеној звезди у трећем колу Лиге Европа, а у наредном колу Премијер лиге и пут у Ливерпул на меч против Евртона.

Вотфорд у следећем колу Премијер лиге иде у госте Челсију.

Сити је, после седме победе од почетка сезоне, први на табели са 22 бода, односно има два бода више од другопласираног Манчестер јунајтеда, док је Стоук пао на 15. позицију са осам освојених бодова.

Фудбалери Ситија су после нешто мање од пола сата игре стекли велику предност пошто су головима Габријела Жесуса у 17, Рахима Стерлинга два минута касније и Давида Силве у 27. минуту повели са 3:0.

Предност Ситија је у 44. смањио Маме Диуф, а на самом почетку другог полувремена, у 47. минуту, Кајл Вокер је постигао аутогол.

Неизвесност, међутим, није дуго трајала пошто је Сити потом за само седам минута отклонио све дилеме око победника. Жесус је својим другим голом на мечу повисио на 4:1 у 55. минуту, Фернандињо је мрежу Стоука погодио у 60, а два минута касније у стрелце се уписао и Лирој Сане.

Коначних 7:2 поставио је Бернардо Силва у 79. минуту.

Фудбалери Кристал Паласа уписали су прву победу и прве бодове у новој сезони Премијер лиге, а до ње су стигли против шампиона, екипе Челсија. Палас, који до овог кола није постигао нити један гол, на свом терену је славио са 2:1.

Домаћа екипа повела је аутоголом Сесара Аспиликуете у 11. минуту, Тимуе Бакајого је изједначио у 18. минуту, а коначан резултат поставио је Вилфред Заха у последњем минуту првог полувремена.

Челси је на четвртом месту на табели са 13 бодова, док је Кристал Палас последњи са три.

Фудбалери Тотенхема су на свом терену победили Борнмут са 1.0, а једини гол на мечу постигао је Кристијан Ериксен у 47. минуту. Тотенхем је трећи на табели са 17 бодова, а Борнмут претпоследњи са четири бода.

Фудбалери Барнлија и Вест Хема одиграли су нерешено 1:1, док је Свонси на свом терену славио против Хадерсфилда са 2:0.

Ливерпул и Манчестер јунајтед су раније одиграли меч без голова, а у последњем суботњем дуелу Вотфорд је голом у последњем минуту меча савладао Арсенал са 2:1. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи