Читај ми!

Агуеро би волео да му се Меси придружи у Ситију

Аргентински фудбалер Серхио Агуеро рекао да би волео да му се сународник Лионел Меси придружи у Манчестер ситију. Агуеро и Меси су саиграчи у репрезентацији Аргентине (били су цимери када је Аргентина постала првак света на шампионату за играче до 20 година), а Меси још није продужио уговор са Барселоном, који истиче у јуну 2018. године.

"Ако ћемо да будемо искрени, новац овде није проблем. Меси је један од оних елитних играча, попут Роналда, који је симбол клуба и тешко му је да га напусти и оде у неки други", рекао је Агуеро за аргентински Тик спорт.

Агуеро и Меси су саиграчи у репрезентацији Аргентине, а Меси још није продужио уговор са Барселоном, који истиче у јуну 2018. године.

"Ко не би волео Месија у свом тиму? Волео бих да дође у Сити, али мислим да ће то бити тешко", казао је Агуеро.

Аргентина је у последњем колу квалификација изборила пласман на Светско првенство, а Агуеро није био у тиму.

"Гледао сам утакмицу са мамом. Било је нервозно, али сам на крају био одушевљен. Разговарао сам са Месијем, честитао му и захвалио на ономе што је постигао. Ми смо група и сви смо веома блиски", рекао је Агуеро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво