Читај ми!

Звезда чека Мачву, Партизан гостује у Сурдулици

Фудбалско првенство Србије наставиће се за викенд после репрезентативне паузе утакмицама 13.кола, а лидер на табели Црвена звезда дочекаће Мачву из Шапца у суботу док ће Партизан, после ремија без голова са Чукаричким, покушати да победи Радник у утакмици која ће се играти у недељу од 15.00 у Сурдулици.

Звезда је у претходном колу Супер лиге изгубила од Напретка у Крушевцу, што јој је био први пораз у првенству, шокантним али и веома лепим голом Николе Митровића у седмом минуту судијске надокнаде времена.

Екипа тренера Владана Милојевића је у среду убедљиво победила Динамо из Врања у Купу Србије са 5:0 и најавила повратак на победнички колосек.

Мачва је добро почела сезону, а после 12 кола заузима 10. место са 13 бодова.

Утакмица између Звезде и Мачве играће се у суботу од 16.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Црвено-бели воде на табели са 28 бодова, три више уз утакмицу мање од другопласиране Војводине.

Војводина ће покушати да одржи корак против Земуна, у утакмици која ће се играти такође у суботу, али ће почети сат времена пре малопре поменутог дуела.

Шампион, тренутно трећепласирани Партизан, бележи промењиве резултате, а после ремија без голова са Чукаричким покушаће да победи Радник, у утакмици која ће се играти у недељу од 15.00 у Сурдулици.

Партизан после 11 одиграних утакмица има 24 бода, колико и четвртопласирани Вождовац, који ће у једном од дербија кола гостовати Радничком у Нишу у суботу од 16.00 часова.

Раднички заузима шесто место са 21 бодом, једним мање уз утакмицу више од Спартака.

Клуб из Суботице добро игра и везао је неколико утакмица без пораза, а серију ће покушати да настави у суботу од 17.00, када ће играти против Рада на Бањици.

Чукарички после 12 кола има 20 бодова, а у суботу од 17.00 часова ће дочекати Јавор, који ове сезоне игра изненађујуће лоше и заузима претпоследње место са седам бодова, колико имају још Бачка и последњепласирани Борац.

Управо ће Бачка и Борац играти међусобно у недељу од 15.00 у Бачкој Паланци.

Младост има слабе резултате, после одличне прошле сезоне када је први пут у историји клуба изборила квалификације за Европу, а у 13. колу ће покушати да прекине низ од три утакмице без победе.

Младост ће у Лучанима у недељу од 17.00 дочекати крушевачки Напредак, који је мотивисан после тријумфа над Звездом.

Напредак је осми на табели са 17 бодова, што је пет бодова више од Младости, која заузима 12. позицију у Супер лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво