Читај ми!

Лалатовић: Екипа је "пољуљана" после повреде Мудринског

Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао да је екипа "пољуљана" после тешке повреде Огњена Мудринског на претходној утакмици против Партизана, али да је уверен да ће играчи који изађу на терен у предстојећем мечу против Јавора направити повољан резултат. Чукарицки после репрезентативне паузе, у 13. колу српског првенства у суботу од 17 сати, дочекује Јавор.

"Мудрински ће нам много недостајати. Остали смо без одличног играча и човека, можда му је угрожена и каријера. То је велики стрес за њега и његову породицу, али и за мене као тренера и све нас у клубу. Сигуран сам да ће он све пребродити на најбољи могућ начин и верујем да ће се вратити јачи на терен", изјавио је Лалатовић.

Чукарицки после репрезентативне паузе, у суботу од 17 сати, дочекује Јавор.

"Ово је трећи пут ове сезоне да крећем од почетка да тражим формацију, игру и најбољих 11. Ђурићу је пукла недавно кост на стопалу, Бојића мучи повреда препона, плус одласци играца летос. Јавор нам долази у тренутку кад је код нас конфузија, али пошто у последњих седам утакмица имамо пет победа и реми против Партизана даћемо све од себе да наставимо где смо стали, односно да будемо све бољи", поручио је Лалатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво