Читај ми!

Фудбалери Вождовца очекују победу у Нишу

Фудбалски клуб Вождовац очекује да ће да победи Раднички у Нишу у Супер лиги, рекао је генерални директор Горан Гркинић. Утакмица 13. колa српског првенства играће се у суботу од 16.00 на стадиону Чаир у Нишу.

"Очекује нас врхунска фудбалска представа са два сјајна тима и очекујемо да сви актери сусрета буду на врхунском нивоу, наравно укључујући и судије, с обзиром на то да утакмицу суди наш интернационалац Бојан Николић. Очекујем позитиван резултат, идемо на три бода", рекао је Гркинић на конференцији за новинаре.

Вождовац ће гостовати Радничком у 13. колу српског првенства. Гркинић је казао да очекује веома занимљиву утакмицу на "врућем терену" против одличне екипе.

Директор Вождовца се извинио у име тренера Илије Столице, који неће водити екипу у Нишу јер полаже у БиХ за професионалну лиценцу.

"Иако је био одсутан недељу дана, играчи су радили сјајно. Свесни смо тежине задатка који нас очекује, али такође смо свесни какав тим имамо и са каквим квалитетом располажемо", рекао је Гркинић и оценио да Вождовац "игра најлепши фудбал у лиги".

Он је искористио прилику да честита репрезентацији Србије пласман на Светско првенство у Русији.

Фудбалер Вождовца Александар Јешић рекао је да очекује тешку утакмицу, али да његова екипа очекује наставак серије добрих резултата.

"Верујем да ћемо обрадовати наше навијаче. Оно што нас занима је наша игра и партије које пружамо. Желимо да наставимо са добрим играма, али и резултатима. Имали смо довољно времена да одморимо и спремимо се за Ниш", рекао је Јешић.

Утакмица ће се играти у суботу од 16.00 на стадиону Чаир у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи