Лајпциг пропустио прилику века... Мбапеа!

Бивши спортски директор и тренер Лајпцига Ралф Рагник открива да је био на корак од потписивања уговора са Килијаном Мбапеом 2015. године.

Шта би било да је Дијего Марадона обукао дрес Шефилд јунајтеда, или да је Златан Ибрахимовић желео да одради пробу у Арсеналу, да вулкан на Исланду није спречио Левандовског да потпише за Блекбурн...

Фудбал пише романе сваког дана, а данас је на површину испливала веома занимљива прича. О Лајпцигу и Килијану Мбапеу.

Најскупљи тинејџер у историји био је на корак од преласка у Лајпциг пре две године (када је клуб био у немачкој другој лиги), открива бивши спортски директор и тренер немачког клуба Ралф Рагник, преноси портал Гол.

"Мало је фалило... Проблем је био што смо се у том моменту растали са тренером Зорнигером. То је било након зимске паузе и нисмо знали ко ће бити наредни тренер и како ће све то изгледати", открива Рагник.

Он каже да је породица младог француског нападача имала само један услов.

"Килијанов отац ми је рекао да, уколико могу да му обећам да ћу ја бити тренер Лајпцига, он ће потписати уговор са клубом. Али, у том тренутку нисам могао да дам такво обећање", рекао је Рагник.

Три месеца касније, Рагник је постао тренер Лајпцига и увео клуб у Бундеслигу, а потом тренерско место препустио Ралфу Хасенхутлу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво