Битка је завршена, али не и рат - Барса у јануару креће по Кутиња

Можда нису успели да га доведу током лета, али челници Барселоне нису одустали од Филипеа Кутиња, па ће покушати да доведу Бразилца већ у јануару.

Ливерпул током лета није желео ни да чује понуду Барселоне, иако је Кутињо желео да оде и чак окренуо поприличан број навијача против себе одбијањем да игра за Ливерпул.

На Енфилду су одбили све насртаје Барсе, али се у Каталонији спремају за нове нападе. Како преносе шпански и британски медији, Барселона је спремила богату понуду за јануар. 

"Спремни смо да купимо Кутиња или било ког играча којег стручни штаб жели", открио је један од челника Барселоне Оскар Грау.

Барселона је послала Ливерпулу три понуде током лета, последња је износила око 130 милиона евра, али Ливерпул није попустио. Став Јиргена Клопа и ФСГ групе, која је на челуенглеског клуба, је да Кутињо није на продају.

Бразилац је потписао нови, петогодишњи уговор у јануару, али је зов Барсе био толико јак да је Кутињо предао захтев за трансфер.

После неколико тешких дана, по окончању прелазног рока, Бразилац је имао разговор са тренером, након чега је враћен у тим и постигао три гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво