Аџић срећан због хет-трика: Вратићу Пешићу асистенције

Фудбалер Црвене звезде Лука Аџић рекао је да је утакмица против Динама из Врања била тежа него што резултат показује и додао да је срећан због свог првог хет-трика у црвено-белом дресу.

"Резултат изгледа велики и наговештава да је била лака утакмица, али није, била је тешка. На време смо 'отворили' противника и постигли гол. Драго ми је да сам дао три гола, ово ми је први хет-трик у првом тиму и моји први голови на Маракани јер сам до сада само на гостовањима тресао мреже", рекао је Аџић.

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у осмину финала Купа Србије, пошто су вечерас у Београду победили Динамо из Врања са 5:0 у заосталој утакмици шеснаестине финала.

Три гола за црвено-беле постигао је Аџић, а у стрелце су се уписали и Александар Пешић и Славољуб Срнић.

"Срећан сам, али већ се окрећем ка наредној утакмици. Показало се небројано пута да европске утакмице које долазе буду у подсвести, али од почетка нашег рада са Владаном Милојевићем добили смо смернице да увек мислимо само на следећи меч. То је и данас споменуо. Најпре ћемо размишљати о Мачви јер сва такмичења су нам битна. Арсенал је посебна прича, али још не треба да се диже еуфорија", рекао је Аџић.

Велике заслуге за голове Аџића има и Александар Пешић који је му је у два наврата асистирао, иако је било сасвим резонски и шутирати.

"Пешић и ја смо добри другари и ван терена и овим путем му захваљујем на асистенцијама. Обећавам да ћу му вратити асистенцијама, као што сам и против Радничког из Ниша учинио", рекао је Аџић.

Аџић је навео да ће увек бити спреман да заигра у првих 11 када добије поверење тренера Владана Милојевића.

"Није на мени да размишљам о томе колико ћу пута бити стартер, на мени је да радим а шеф је тај који одлучује ко ће играти. Ја сам се јуче касно вратио из Новог Сада, у карантин сам дошао у поноћ. Све се брзо десило и драго ми је да сам данас био јунак утакмице", рекао је Аџић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво