Јевтовић: Повреда је прошлост, морамо да почнемо да побеђујемо у Лиги Европе

Везни фудбалер Партизана Марко Јевтовић рекао је да му је било тешко да гледа утакмице са стране знајући да не може да помогне екипи, али је истакао да је све то сада иза њега и да се опоравио од повреде.

Партизан је у Бољевцу победио Ртањ са 3:0 и пласирао се у осмину финала Купа Србије, а Јевтовић се на том мечу вратио на терен после вишенедељног одсуства због повреде.

"Стручније би моју повреду, коју дуго вучем, могао да објасни наш клупски доктор Илија Росић, али ја ћу лаички. Имао сам бол у колену, односно у напрслину кости са којом сам дуго играо, али на крају нисам издржао. Сада је то, хвала Богу, коначно решено", рекао је Јевтовић за сајт клуба.

"Најтеже је утакмице гледати са стране знајући да не можеш да помогнеш екипи. Почео сам поново да играм и само могу да пожелим свима нама што мање повреда, јер нажалост, повређени играч ником не треба. Не зна се коме је теже, играчу или екипи", додао је.

Јевтовић је постигао други гол за Партизан из једанаестерца.

"Ја сам у доста случајева на списку за шутирање пенала први или други, а сада се први пут наместило. Подсетићу да сам у бившем клубу донео доста Партизану када сам дао гол у једној веома важној утакмицу против садашњих комшија, баш из пенала", рекао је он.

Партизан је у његовом одуству уписао пораз од Динама из Кијева у другом колу Лиге Европе, иако је на полувремену водио са 2:0. Након тог меча могли су се чути коментари да је баш он недостајао Партизану на терену.

"На велику жалост утакмица се завршила како се завршила, али идемо даље, ништа није изгубљено. Пре две године смо имали шест бодова из две утакмице, играли сјајно у Европи, па смо на крају несрећно испали... Немамо право на кикс, чека нас дуг пут у Сурдулицу и неугодно гостовање, али амбиција је јасна, све осим победе не долази у обзир", рекао је Јевтовић.

После Сурдулице и меча против Радника у Супер лиги Србије, црно-бели путују у Албанију где их чека утакмица против Скендербега у Лиги Европе.

"Ако желимо да прођемо, морамо да почнемо да побеђујемо у Европи. Било која екипа која је у Лиги Европе ту није случајно, тако да нас тамо очекује веома тешко гостовање и сигуран сам паклена атмосфера. Али ми смо Партизан и неће нам бити први пут да играмо у таквој атмосфери", рекао је Јевтовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи