Читај ми!

Тошић највероватније игра против Скендербега

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да опоравак од повреде листа иде по плану и да би требало да буде у тиму за утакмицу са Скендербегом у Лиги Европа. Фудбалери Партизана играју у четвртак, 19. октобра у Елбасану против Скендербега, утакмицу трећег кола Групе Б у Лиги Европа.

"Иде све по плану, мислим да је циљ та утакмица са Скендербегом и надам се да ће дотле све бити у реду. Све иде како треба, кренуо сам са трчањем и надам се да ће бити све у реду", рекао је Тошић новинарима.

Тошић се повредио 20. септембра у утакмици против Напретка, а пропустио је дуеле са Радом, Чукаричким и Динамом из Кијева, као и утакмице репрезентације Србије у квалификацијама за Светско првенство.

Партизан је у прошлом првенственом колу одиграо 0:0 против Чукаричког, а у другом колу Лиге Европа изгубио је на свом терену од Динама из Кијева са 2:3, иако је водио са 2:0.

"Никоме није пријатно када изгуби утакмицу или кад одигра нерешено, поготово у клубу какав је Партизан, који у свакој утакмици иде на победу и сваки нерешен резултат или пораз се сматра великим неуспехом. Ми смо тога свесни, али исто тако смо свесни да не може да се победи у свакој утакмици", навео је Тошић.

"За пораз од Динама смо сви криви. Кад водиш 2:0 сви очекују да победиш, катастрофа је да изгубиш 3:2, па да си играо и против Реал Мадрида. Нисмо успели, прихватамо кривицу, али идемо даље, нисмо ништа изгубили. Динамо је екипа која је пројектована да буде прва на тебели и није много тога изгубљено. Своју шансу треба да тражимо у наредне три утакмице", додао је он.

Говорећи о резултатима, Тошић је рекао да је очигледно да је екипа упала у кризу резултата, што је, како је навео, сасвим нормално у сваком клубу.

"Дође период када не можеш лако да побеђујеш. Има још 25 утакмица до краја и мислим да не треба никоме скидати главу. Ми радимо сваки дан, трудимо се, верујем да ће све бити како треба. Верујем да је ова пауза пријала свима, да се мало момци који су изнели највећи терет у претходном периоду одморе, и да кренемо у нове победе", рекао је Тошић.

Фудбалери Партизана играју у четвртак, 19. октобра у Елбасану против Скендербега, утакмицу трећег кола Групе Б у Лиги Европа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи