Тошић: Сигуран сам у победу против Грузије

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да верује да ће репрезентација Србије вечерас победити Грузију и пласирати се на Светско првенство 2018.

Фудбалска репрезентација Србије ће вечерас играти против Грузије у последњем колу квалификација. Победа јој гарантује директан пласман на Светско првенство које ће се одржати следеће године.

"Жао ми је што нисмо успели све да решимо у утакмици у Бечу. Надам се да ћемо данас... Не да се надам, него сам сигуран. Да нам је неко рекао пре почетка квалификација да ће нам последња утакмица и победа против Грузије донети директан пласман, сви бисмо рекли - то је то. Дошли смо до тога, надам да ћемо вечерас успети да смогнемо снаге и да победимо Грузију пред пуним трибинама", рекао је Тошић новинарима на отварању новог Партизановог шопа у центру Београда.

Тошић због повреде није могао да помогне репрезентацији у мечу против Аустрије у Бечу, а пропустиће и данашњи дуел против Грузије. Како је навео, тешко му је што не може да помогне саиграчима из репрезентације.

"Нисам имао много прилике да играм, али сам био у тиму за сваку утакмицу и навикао сам да будем тамо, тако да ми је жао што нисам могао и сада. Био сам Бечу да бодрим саиграче, тако ће бити и вечерас... Криво ми је јако, поготово што је и Партизан имао доста битних утакмица, али то су ствари које нисам могао да утичем", рекао је Тошић.

Утакмица између Србије и Грузије игра се вечерас од 20.45.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво