Читај ми!

Робен: Не надам се пласману на Светско првенство

Капитен холандске фудбалске репрезентације Арјен Робен рекао је да се не нада пласману на Светско првенство у Русији 2018. године. Холандија је синоћ победила Белорусију са 3:1 и трећа је на табели Групе А. За пласман у бараж у последњем колу у Амстердаму у уторак, биће јој потребна победа против Шведске са седам голова.

"То ми је веома болно, али нажалост, то је део спорта", рекао је Робен.

Холандија има 16 бодова, а другопласирана Шведска има три бода више, али има много бољу гол разлику пре свега захваљујући јучерашњој победи над Луксембургом од 8:0.

"Нисмо могли да верујемо да су победили са таквом разликом. После таквог резултата ми смо изашли на терен у Белорусији да дамо све од себе. Али није било реално да победимо са 8:0. Такође, ни 7:0 против Шведске на домаћем терену се неће догодити", навео је Робен за холандску телевизију.

"Морамо да верујемо до последњег тренутка, али боље је да кажем оно што сви мисле. Није реално да победимо Шведску толиком разликом. Боље је да људи оставе своје дигитроне", додао је фудбалер Бајерна из Минхена.

Упитан о будућности у државном тиму, Робен је рекао: "Прво Шведска, а онда ћемо видети".

Откако је на Светском првенству 2010. године играла у финалу и освојила треће место на Мундијалу у Бразилу четири године касније, Холандија није остварила добре резултате. Екипа се није пласирала на Европско првенство прошлог лета у Француској и највероватније ће пропустити турнир у Русији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи