Читај ми!

Анте Чачић смењен, нови селектор Хрватске је Златко Далић

Анте Чачић није више селектор фудбалске репрезентације Хрватске. Нови селектор је Златко Далић, потврдио је председник ФСХ Давор Шукер.

Златко Далић нови је селектор хрватске фудбалске репрезентација, потврдио је председник Хрватског савеза Давор Шукер. Врх ХФС-а одлучивао је између њега и Матјажа Кека, ипак на крају је одлучено да то буде бивши тренер Вартекса, Ријеке, Славен Белупа, а последње је тренирао Ал Аин из Уједињених Арапских Емирата. 

Хрватска је у петак у Ријеци одиграла 1:1 са Финском и изгубила два важна бода у покушају да се домогне Светског првенства 2018. у Русији. Репрезентација Хрватске за водећим Исландом заостаје два бода и изједначена је са трећепласираном Украјином, код које ће у понедељак одиграти последњу утакмицу у Групи И с надом да ће остати непоражена и освојити друго место и пласирати се у бараж, пише Хина.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво