Лукић: Важна и заслужена победа против Македоније

Фудбалер младе репрезентације Србије Саша Лукић рекао је да је његова екипа данас остварила важну и заслужену победу против Македоније у квалификацијама за Европско првенство и да је важно да у добром расположењу дочека предстојећи дуел са водећом Русијом.

Млада репрезентација Србије победила је у Скопљу Македонију са 2:0, у утакмици другог кола Групе 7 квалификација за Европско првенство 2019. године.

Лукић је био стрелац првог гола у 22. минуту, а коначан резултат поставио је Андрија Живковић у 37. минуту.

"Веома важна три бода, добро смо отворили утакмицу и већ у првом полувремену смо повели са 2:0. У првом делу игре смо урадили све што смо договорили. У другом није било баш најбоље, мало смо се повукли. Ипак, заслужена и много битна три бода. Идемо даље, следи утакмица са Русијом", рекао је Лукић.

Он је навео да је задовољан својом игром, али да не жели себе да истиче, пошто је најважнија победа државног тима.

"Најбитније је да је Србија победила и да у добром расположењу чекамо Русе. Сигурно да сам срећан и због гола и због добре игре целе екипе", додао је он.

После два кола Србија заузима треће место у групи са шест бодова, док је Македонија пета са три бода мање. Прва је Русија са седам бодова, али и утакмицом више.

Дуел Србије и Русије игра се у уторак, 10. октобра, на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду од 18 часова.

"Наравно да Србија увек има највише циљеве, тако да очекујемо пласман на Европско првенство, иако је група тешка са много добрих ривала. Видело се то и у Скопљу, уопште није била лака утакмкца, јер Македонија има одличну репрезентацију", рекао је Лукић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво