Голови велики као Русија...

Погледајте голове који су Србију довели надомак пласмана на Светско првенство 2018. године.

Тактика је комбинација две ствари – формације, односно облика тима у четири фазе игре, као и стила, прецизније начина примене те формације и колективно-индивидуалних механизама које играчи примењују у току меча.

Да не компликујемо, али све ово је променио Славољуб Муслин када је стигао на клупу Србије. Ипак, чини се, није то оно што је српски изабрани тим довело тако близу пласмана на Светско првенство, на коме није био од 2010. године. Више је у питању промена става и менталног приступа, у репрезентацији али и, последично томе, око ње. Напослетку, Србија не бриљира (чак је и примила више голова од Ирске и Велса), али за разлику од свих претходних година – побеђује...

Док се спремате за утакмицу са Аустријом, која има потенцијал да Србију одведе на Светско првенство у Русији, и то директно, без перипетија баража (колико је то велика ствар можда ћете најлакше видети када погледате табелу КОНМЕБОЛ квалификација, у којој једна Аргентина – да, Аргентина – стоји на ивици неодласка на Светско првенство, први пут након 48 година), уживајте у свих 17 голова које су постигли Тадић и другови...

број коментара 5 пошаљи коментар
(петак, 06. окт 2017, 16:36)
Nishki [нерегистровани]

Bez euforije!

Mi fakticki jesmo vec u Rusiji ali to veceras moramo I overiti. Svo Srpstvo (sirom sveta) vec slavi, ali moramo biti oprezni. Zamislite, ne daj Boze, ako bi smo ovu utakmicu izgubili? Pa citava nacija bi dozivela "nervni slom". Tako nesto ne bismo "preziveli". Realno gledano mi smo u odlicnom polozaju da ostvarimo svoj cilj: pobedu nad Austrijom (pred svojim navijacima) I put u bratsku Rusiju. Ako Bog da, a dace, trebalo bi nocas da odpocne slavlje. Ali ne pre utakmice. Srecno momci, srecno majko Srbijo!!!
Patriotski pozdrav iz CCCCanade.

(петак, 06. окт 2017, 14:20)
Zagor [нерегистровани]

Slažem se

Mislim da smo imali kvalitetniju reprezentaciju u prošlosti ali još nismo imali ovako kompletiran tím sa pobednickim mentalitetom.Svaka část momci.I kad se nebi plasirali opravdali ste borbenošcu.

(петак, 06. окт 2017, 13:39)
Stevan [нерегистровани]

Poslastica

Poslednji gol Kolarova sa zverskim dranjem kao slag na tortu. SRBIJA!

(петак, 06. окт 2017, 13:01)
anonymous [нерегистровани]

Ne, ne, ne

Ne radujmo se previse, jer niko ne spava, a iznenadjenja su uvek moguca.

(петак, 06. окт 2017, 12:48)
anonymous [нерегистровани]

Hmmm

Ne bih da kvarim razpolozenje ali prvo skoci pa reci hop...
Dajte da pobedimo pa onda da slavimo , a ne kao da smo vec u Rusiji....