Читај ми!

Србија са Аустријом за пласман на СП

Фудбалска репрезентација Србије игра у Бечу против Аустрије, утакмицу претпоследњег кола квалификација за Светско првенство 2018. године у Русији. Меч почиње у 20.45, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

20.20 – Тренутак када српски играчи излазе на терен "Ернст Хапел" стадиона.

 

20.00 – Познати су и састави за вечерашњи меч:

Аустрија: Линднер, Бауер, Драговић, Дансо, Вебер, Кајнц, Баумгартлингер, Илсанкер, Арнаутовић, Грилич, Бургсталер;

Србија: Стојковић, Настасић, Ивановић, С. Митровић, Коларов, Рукавина, Матић, Миливојевић, Тадић, Гаћиновић и А. Митровић. 

19.55 – Завршен је први меч деветог кола у Групи Д, Велс је у Тбилисију савладао екипу Грузије са 1:0 голом Лоренса у другом полувремену.

Србија сада има само бод више од Велса, али и утакмицу мање. Без обзира на резултат из Грузије, Србију победа против Аустрије и даље води директно на Мундијал. 

19.40 – Више од 10.000 хиљада навијача фудбалске репрезентације Србије стигло је без инцидената на стадион "Ернст Хапел" у Бечу, јавља Бета.

Српски навијачи су се претходно неоубичајено раније окупили на тргу Шведенплац, одакле су организовано уз јаку полицијску пратњу стигли до стадиона, на коме у 20.45 почиње дуел Аустрије и Србије.

На путу до стадиона није било инцидената, чуле су се петарде и палиле бакље, а навијачи су махали српским заставама и певали.

Током дана је примећена много већа гужва на граничним прелазима на свим путевима који воде ка Аустрији.

Више од три и по сата јутрос се чекало на граничним прелазима Хоргош, Хоргош 2 и Келебија, из Србије у Мађарску.

19.30 – Репрезентативци Србије на терену "Ернст Хапел" стадиона.

19.10 – Велики број српских навијача бодриће репрезентацију на "Ернст Хапел" стадиону вечерас. Највећи број већ је кренуо ка стадиону, док су остали на улицама аустријске престонице.

18.50 – Стадион "Ернст Хапел" биће домаћин дуела између Аустрије и Србије. Очекује се да ће мечу присуствовати више од 20.000 српских навијача.

18.30 – Свлачионица спремна чека српске фудбалере...

Утакмица у Бечу је једна од преостале две у квалификационој групи и уколико наши фудбалери однесу победу, значила би сигуран пласман на највећу смотру светског фудбала наредне године у Русији.

Репрезентација Србије је прва на табели квалификационе групе Д са 18 бодова, четири више од Велса, а пет од Ирске.

Изабраници селектора Славољуба Муслина у квалификацијама нису имали пораз и сматрају се фаворитима у вечерашњем мечу. Тим пре што селекција Аустрије у дуел улази знатно ослабљена због бројних повреда и нема ни теоретске шансе за пласман на Светско првенство. Али управо зато у дуел улази растерећено, за разлику од "орлова", који су под притиском победе.

У последњем сусрету две репрезентације, одиграном у Београду, победили су наши фудбалери са 3:2.

Дуел Аустрије и Србије на стадиону "Ернст Хапел" почиње у 20.45, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво