Последњи тренинг Србије у Бечу

Најбољи фудбалери Србије налазе се у Бечу, где ће у петак од 20 сати и 45 минута, одиграти веома важан дуел квалификација за светско првенство у Русији. Наш тим имао је последњи тренинг пред дуел са Аустријом, који је испратио наш колега Душан Албијанић.

Очи не само наше спортске јавности упрте су у предстојећи дуел репрезентација Србије и Аустрије, јер тријумфом у овом сусретунаши најбољи фудбалери коло пре краја квалификација обезбедили би визу за Русију, где ће наредне године бити одржана највећа смотра светског фудбала. 

Свесни су тога и наши играчи који респектују противника, али и верују у себе. Селектор Муслин који предводи ове момке, у квалификацијама није имао пораз. То му даје заправо да ће и у предстојећем дуелу склобити још један блистав мозаик.

Велико интересовање је за овај сусрет и ван граница Србије, посебно овде у Бечу и околини где живи и ради ввелики број наших земљака. Они ће у петак заједно са навијачима из Србије, нема сумње, бити наш дванаести играч.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи